diumenge, 28 de setembre del 2008

REUS DEPORTIU, REUS DEPORTIU!

Imatge del fitxatge de José Luís "el negro" Páez pel Reus Deportiu ara fa un any.
Pels que dubtaven d'ell, aquí el teniu, ens ha donat el mundial!
______________________________

Doncs segona entrada en un dia!

I per un bon motiu, aquesta vegada no pas artístic sinó esportiu.

Avui, l'equip d'hoquei del Reus Deportiu, el meu equip, s'acava de proclamar campió del món d'hoquei patins davant el seu més gran rival: el Barça. Després d'un partit molt emocionant on l'empat a zero ha forçat una pròrroga d'infart, José Luís "el negro" Páez ha marcat el gol de la victòria a nou segons pel final. La rivalitat ve de lluny i és que aquest dos equips són, sovint, qui s'enfronta en les competicions més importants celebrades arreu del món. Els reusencs hem hagut de patir massa vegades la derrota a l'últim instant davant el Barça. Avui, després d'una intensa setmana d'hoquei a Reus-lloc on es duia a terme el mundial de clubs-hem pogut tastar el gust d'una victòria molt esperada. A més, tenim la possibilitat de fer-ho a la nostra estimada ciutat.

ara, només ens queda anar a la plaça del Prim, com sempre, a celebrar-ho.

visca reus i visca el reus deportiu!

carlota

PS: com que s'acaben de proclamar campions, no puc posar cap fotografia ni vídeo recent.


Reus Deportiu
Reus Deportiu
Roig i negre són els seus colors
Reus Deportiu
Reus Deportiu
És el millor club que hi ha en el món!

INAUGURACIÓ


Inauguració. Un títol potser poc original, però adient a l'estrena d'aquest blog.


És curiós; fa temps que em plantejava obrir un blog. En realitat, vaig registrar-me ja fa temps com a usuària, malgrat que mai vaig donar el pas d'obrir el blog.


I de què anirà aquest blog? La veritat és que és una iniciativa del professor de Disseny Multimèdia, tot i que el meu objectiu serà el d'aprofitar-la per donar-vos a conèixer la meva opinió sobre coses que m'impacten o què formen part de la meva vida.


Per què aquest nom? Per què artis-art? Doncs perquè em sento molt lligada al món artístic en les seves diferents vessants i que no us estranyi que molts dels meus posts vagin dedicats a aquest món (cinema, literatura, música, dansa..., art en general!). Artis significa art en llatí i és el nom de la companyia de dansa a la qual pertanyo. L'actualitat segur que també motivarà algun que altre article escrit... així practico!


Finalment: "El risc és la manera d'aprendre"


Aquestes paraules les pronunciava Sylvie Guillem, una de les millors ballarines dels segles XX i XXI.

Il·lustren també una manera de pensar i de fer. Defensen la iniciativa que un ha de tenir per tirar endavant, per donar un pas més, travessar el què ja està fet, avançar... . Defensen aquella cosa visionària pròpia dels genis, aquell trencament que va motivar l'aparició de les millors obres de la història de la humanitat... .



I m'estic allargant massa! Això és tot per avui!


Sabreu més de mi en els propers dies!


carlota


PS: per començar una imatge de sylvie guillem.